Despre noi

Cine suntem?Cu ce ne ocupam?Viitorul tau conteaza pentru noi!

Flex Admin

Activitati si job-uri

Într-o perioadă în care serviciul a devenit un lux, mii de oameni sunt în căutarea unui loc de munca. Dacă te numeri printre cei care caută un loc de munca vacant sau, pur și simplu, aspiri către un job mai bun, nu dispera! Consilierul în carieră vine în sprijinul tău ajutându-te să-ți descoperi abilitățile profesionale și domeniul de activitate care ți se potrivește.

Un exemplu în cariera poate să iți fie un coleg, șeful tău direct sau poate al unui alt departament sau managerul firmei la care activezi sau poate chiar al unei alte companii. Însă în ziua de astăzi sunt puține persoanele care doresc să-ți împărtășească din secretele activității și carierei lor. 

Consiliere in cariere

Noţiunea de carieră a a primit de-a lungul timpului mai multe definiţii. Aceasta a fost privită fie ca reprezentând „ascensiunea unei persoane în cadrul structurii ierarhice a unei organizaţii“ fie ca fiind „traseul profesional parcurs de o persoană prin învăţare, perfecţionare, experienţă şi muncă“.

Atunci când vorbim despre carieră trebuie să avem în vedere contribuţia individului la propria dezvoltare profesională, contribuţia organizaţiilor în care acesta evoluează, contextele profesionale în care se regăseşte, legislaţia specifică şi metodologia de aplicare a acesteia.

 

 

 

 

Flex Admin
Flex Admin

Comunicare

Intensificarea cooperării şi comunicării dintre universităţi şi mediul antreprenorial, condiţie a unei bune funcţionări a triunghiului cunoaşterii: educaţie, cercetare, inovare.
În faza inițială se va urmări stabilirea comunicării cu actorii implicați, cunoașterea preocupărilor existente în acest domeniu și identificarea oportunităților de colaborare. În mod continuu se va realiza o documentare în privința materialelor disponibile pe tema conectivității academic-privat, se vor colecta exemple de bună practică și se va alcătui o bază de date cu persoane resursă în acest domeniu. 
© 2024 Asociatia CESA. All Rights Reserved.